Lotushaven

For de 2 til 5 årige.

Højt oppe på bjergets top ligger slottet, og her bor prinsesse Padma. Her lever hun livet i skønhed og masser af rigdom, men hun keder sig forfærdeligt og har ingen venner.

Fra sit vindue kan Padma se hækken rundt om Lotushaven. Udefra ligner den en have som alle andre. Men når hun står ude på sin balkon og kigger ned mod haven strømmer dufte, lyde og farver hende i møde, og det eneste hun drømmer om, er at få lov til at komme ind i denne have. Men Padma er prinsesse og må derfor ikke komme i Lotushaven – det er strengt forbudt !

En dag slipper hun dog væk fra slottet og sniger sig ind i haven. Hun møder en verden, hun aldrig før har kendt. En verden fyldt med mennesker, dyr, musik, liv, glæde og visdom – her leves livet, det liv hun altid har længtes efter. Efter mødet med denne verden bliver Padmas liv aldrig det samme igen.

Forestillingen er stærkt inspireret af Indien,landets historie, religion, musik, kultur og ikke mindst dets fortryllende farver og dufte

Hanne Trolle ønsker med forestillingen at give børn i alderen 2-6 år og deres voksne følelsen af at have oplevet blot en lille del af dette lands kultur i form af en poetisk, musikalsk og visuel teateroplevelse.

Foto: Vibeke Toft

Forfatter og skuespiller: Hanne Trolle
Instruktør: Peter Hesse Overgaard
Komponist: Irene Becker
Scenograf: Kirsten Victoria Lind
Scenografassistent: Ulla Bang Jørgensen
Kostumer: Lone Kjær Rasmussen

Der er lukket for kommentarer.