Vejen til Ramasjang

For de 2 til 5 årige.

På en rejse op mellem skyerne fortæller edderkoppen om den historie, den har spundet i sit fine spind, nemlig historien om Vejen til Ramasjang.

Det er altid vidunderligt at komme til festens og glædens land Ramasjang, selvom det måske bare er for en kort stund. Her elsker alle at være, og her er alle velkomne! Klovnen Charlie rejser med sin bus rundt og henter folk og dyr hertil fra nord, syd, øst og vest.

Alle ønsker de sammen at have en forunderlig oplevelse, nyde festen, musikken, sangen og dansen – at grine og græde. Mindet tager de med sig hjem i deres hjerter, indtil de måske en anden dag igen rejser dertil.

Men en dag kommer en lille drage op og lægger sig foran Ramasjangs porte. Dragen er helt sin egen, tænker kun på sig selv og ønsker at bestemme over alt og alle. Ingen er gode nok til den, og den vil absolut ikke lukke nogen ind til festen. Alle må vente udenfor, og festen i Ramasjang går helt i stå.

Heldigvis finder drengen på sin vej det, som dragen mangler. Og endelig kan den forstå, at vi kun kan nyde festens og glædens land, hvis vi allesammen må være der.
Vejen til Ramasjang

En poetisk,visuel og musikalsk forestilling for de mindste børn og deres voksne.

Fotos: Vibeke Toft

Dramatiker og skuespiller: Hanne Trolle
Instruktør: Peter Hesse Overgaard
Scenograf: Kirsten Victoria Lind
Komponist: Irene Becker

Der er lukket for kommentarer.