Månen over Baobabtræet

Månen over Baobabtræet

En afrikansk inspireret forestilling om , hvordan en lille hjælp kan gøre en stor forskel.

Om  Anders  i Danmark , der til sin fødselsdag sammen en masse andre gaver får både en splinterny cykel, fordi den gamle er ridset  og et fødselsdagskort fra mormor, hvorpå der står ’’ Giv en høne til Afrika ’’.En poetisk fortælling fyldt med varm afrikansk stemning, poesi, sang, humor og masser af musik for børn og deres voksne – om venskaber og om at hjælpe hinanden.

Om landsbyen langt nede i Afrika, hvor  Malaika hver dag må gå den lange vej til brønden efter vand, mens hun drømmer om sit højeste ønske – nemlig at få lov til at gå i skole sammen med de andre børn i landsbyen.Om leopardungen der ender højt oppe i det store baobabtræ og er ved at miste sin ene tand til en ægte masai.

Om hvordan Anders og Malaika en dag mødes, og om hvordan både cyklen, leopardungen, hønen og ikke mindst børnenes venskab er medvirkende til at pigen til sidst får sit største ønske opfyldt.

En poetisk fortælling fyldt med varm afrikansk stemning, poesi, sang, musik og humor for børn og deres voksne – om venskaber og om at hjælpe hinanden.

Dramatiker og skuespiller: Hanne Trolle
Instruktion: Peter Hesse Overgaard,
Scenografi: Kirsten Victoria Lind
Komponist: Irene Becker
Musikere: Irene Becker –Pierre Dørge – Morten Carlsen – Marilyn Mazur –
Vokal  Cæcilie Norby
Musikstudie : Kæv
Alder: 2- 5 år eller  3-6 år eller 5-8  år
Varighed ca 35 min 

Forestillingen er støttet af Scenekunstudvalget

Der er lukket for kommentarer.